TEGNINGER

TEGNINGER

ARKITEKTUR, INGENIØR OG RÅDGIVNING

Det kreves tegninger dersom man vil sette i gang et stort byggeprosjekt som er søknadspliktige, og disse skal være målsatte og i målestokk. Det vanligste er plantegninger, fasadetegninger og snitt-tegninger. Plantegninger viser bruksområdet og størrelse, fasadetegninger viser alle sider av bygget før og etter endring og til slutt viser snitt-tegninger snittet i bygget med koter.

 

Vi tilbyr tegning av småhus, hytter, hus og mindre leilighets bygg, tilbygg/påbygg med 3D visualisering som gir et godt bilde på hvordan bygget blir. Tegninger lages klare til byggesøknad og som arbeidstegninger under byggeprosessen. Vi tar også byggesøknadsprosessen med alt det innebærer. Er du i tvil om type søknad og eventuelt hva du har lov til å bygge så ta kontakt med oss. Vi har lang og god erfaring med tegninger, og vi sørger for at dette blir gjort rett! Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig samtale, så hjelper vi deg.

VI TILBYR:

VÅRE TJENESTER

NYBYGG

TILBYGG

HYTTER

Konstruksjonstegning av hus

TRENGER DU EN ARKITEKT?

KONTAKT OSS

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.