BYGGESØKNADER

BYGGESØKNADER

VI FØLGER OPP PROSJEKT DITT

Når man vil bygge noe nytt er det viktig at det forholder seg til plan- og bygningslovens regler. I noen tilfeller er man nødt til å sende inn en byggesøknad til kommunen dersom prosjektet er stort. Vi har lang erfaring med byggebransjen i tillegg til høy faglig kompetanse. Storengen BA-Consult AS hjelper deg med alt du trenger til ditt byggetiltak. Vi hjelper deg med byggesøknad av prosjekter, fra nabovarsel til ferdigattest.

Vi følger nøye opp prosjektet ditt under byggeprosessen, og vi kan påta oss byggeledelsen av prosjektet. Vi utfører statiske beregninger og konstruksjonsvalg, utarbeide byggetegninger. Storengen BA-Consult AS har god erfaring og kompetanse innen byggesøknader, og vi passer på at alt går feilfritt gjennom hele prosessen. Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg med din byggesøknad fra A til Å.

En hånd som skriver på plantegninger

TRENGER DU EN ARKITEKT?

KONTAKT OSS

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle